Jeg er tilbake

Wow, dette var gøy! Jeg måtte titte innom bloggen min her på psykmagasinet, og jeg ser jo det at det er utrolig lenge siden jeg har blogget her inne. Da var jeg 26, og nå er jeg 28. Jeg tenkte jeg skulle begynne å blogge litt her på bloggen min igjen, da jeg ønsker å dele min hverdag som alenemor. Nicklas har rukket å bli 2 1/2 år allerede, og vi har det veldig fint.

Jeg brenner jo også for å hjelpe andre som sliter psykisk, og deler aktivt på min instagram konto. Faktisk så driver jeg å lager ett onlinekurs om dagen også – og det er veldig spennende!

Gleder meg til å blogge mer her fremover. Det er bare å følge med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no