Jeg er faktisk syk

Jeg husker jeg ble henvist til DPS på utredning. En rekke spørsmål ble stilt, og det var en del som skulle kartlegges. Det ble litt mye på en gang, men jeg prøvde å svare så godt jeg kunne. Når utredningen var ferdig, så tok det litt tid før jeg fikk ny time.  Plutselig fikk jeg det midt i fleisen. «Du har en diagnose som kalles for dystymi, Charlotte» husker jeg hun sa. Hun fortalte meg mer om diagnosen, og hva det innebar. Hvorfor den passet meg.  Hvorfor jeg fikk tildelt den.

Jeg husker jeg ble både lettet og lei meg på en gang. Etter å få en diagnose. Jeg er faktisk syk. Nå har jeg det svart på hvitt. Jeg ble jo glad for at de fant ut hva det var, men samtidig så var det også litt trist. Men når jeg fikk diagnosen, så var det jo lettere å få den hjelpen man trengte. Riktig medisinering og riktig oppfølging.

Jeg begynte på antidepressiva, gikk til samtaler på DPS og hadde oppfølging med psykisk helse.

Jeg var både glad og trist på en gang!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no