Barnefri i helgen

I helga har Nicklas vært hos ei venninne. Jeg trengte rett og slett litt tid for meg selv. Slappe av, og komme meg ut litt. Det var en litt tøff sommer, men nå begynner ting å bli bedre heldigvis. I går var jeg i Oslo på ett jobb arrangement. Kick off! Det var utrolig bra, men jeg var så trøtt. Ble litt slitsomt å sitte der i lengden. Eller så har jeg igrunn bare slappet av hjemme, og gjort litt husarbeid. Det var utrolig godt med barnefri, men så godt å ha han hjemme igjen. Nå sitter vi og ser litt på barne tv før det er natta for småen.

Håper du har hatt en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no